INTONAATTORIT Oy

Omapuheterapia

Ota OMAPUHETERAPIA haltuusi!

 

  • Tervetuloa puheterapian uuteen aikaan, jossa SINÄ päätät mitä, milloin ja kuinka paljon saat terapiaa.
  • INTONAATTORIT haluaa mahdollistaa omalta osaltaan sinulle sujuvan ja tehokkaan paluun osalliseen arkeen.
  • Omapuheterapialla saat sujuvan ja nopean tuen sinun päivittäiseen arkeesi vaikuttaviin muutoksiin ja haasteisiin HETI.

Mikä Omapuheterapia on?

  • Sinulle YKSILÖLLINEN PUHETERAPIA
  • Sinä päätät MITÄ,MILLOIN,KUINKA PALJON
  • ASIANTUNTEVA puheterapeutin ohjaus
  • Harjoitukset tehdään suoraan OMASSA ARJESSA

                   ENEMMÄN HARJOITUSTA+VÄHEMMÄN ODOTTELUA

                               =SUJUVASTI KIINNI OMAAN ARKEEN!

Esimerkkejä Omapuheterapiasta

Mitä omapuheterapia on?

Omapuheterapialla tarkoitetaan INTONAATTORIT Oy:n kehittämää uutta puheterapian muotoa. Siinä yhdistyy täysin yksilöllisesti sinulle kohdistettu puheterapia sekä harjoittelun pilkkominen lyhyiksi päivittäin toteutuviksi itseharjoitteluiksi.

Omapuheterapialla saat asiantuntevan puheterapeutin palvelut tukemaan kuntoutumistasi tai taitojen vahvistamistavoitteitasi juuri silloin, kun sinä olet motivoitunut ja jaksat toteuttaa aktiivista ja tavoitteellista harjoittelua.

Pääset aloittamaan siis oman aikataulusi mukaan, ilman jonoja, päätösten odottelua tai terapeutin kalenterista vapautuvaa paikkaa. Omapuheterapiassa suositellaan lähtemään liikkeelle varaamalla ensin ilmainen ensikäynti. Halutessasi voit kuitenkin toteuttaa omapuheterapia -harjoittelupaketteja myös täysin itsenäisesti.

Omapuheterapian harjoittelupakeissa on koottu perustietoa harjoittelun tueksi sekä kerrotaan pääpiirteissään mitä, miten ja miksi kyseisiin muutoksiin suositellaan tiettyjä harjoituksia. Tarkat, ja sinulle kohdennetut harjoitukset määritellään noin viikoittain toteutuvissa etäkohtaamisissa puheterapeutin kanssa. Kohtaamisissa kerrot tekemistäsi havainnoista harjoituksia tehdessäsi ja yhdessä mietimme seuraavalle viikolle sopivat harjoitteet.
Omapuheterapian keston määrittelet sinä.