Vahvistetaan yhdessä kohtaamisen ja kommunikaation osaaminen huippuun!

Koulutuksemme on rakennettu paitsi tehokkaan oppimisen myös osallisuuden periaatteille. Tehokkuus muodostuu koulutusten jaosta useampaan osaan. Saat näin mahdollisuuden kokeilla käytännössä ensimmäisen osan oppeja ennen kuin syvennät taitojasi. Osallisuus rakentuu aina koulutus kohtaisesti ottamalla osallistujien aiempi osaaminen, tavoitteet ja toiveet huomioon.

Toteutamme mielellämme koulutuksia tai asiantuntijapuheenvuoroja räätälöidysti työpaikan, työporukan tai vaikka kuntoutujan lähipiirin tarpeisiin

Intonaattorit kysyvät sinulta, miten juuri sinä saisit eniten hyötyä koulutuksistamme. Voit varata ilmaisen kohtaamisajan, jolla voimme keskustella miten saamme koulutuksestamme tehtyä juuri teille suunnatun kokonaisuuden. Koulutus- ja asiantuntijapalvelujemme taustalla on halu levittää tietoa ja vahvistaa ammattilaisten osaamista ympäri Suomea.

Tulemme kouluttamaan teitä kaikkialle Suomeen * Olemme myös kokeneita järjestämään etäkoulutuksia

Koulutukset ovat suunnattu vahvasti tukemaan terveydenhuollon ammattilaisia heidän työssään. Mutta näemme suurta hyötyä asiakaspalvelualoilla toimivien henkilöiden esteettömän kommunikaation osaamisen vahvistamisesta, jolla saatte palvelunne myös kommunikatiivisesti saavutettavaksi kaikille asiakkaillenne.

Ota rohkeasti meihin yhteyttä omalla koulutusidealla!

Elisa Johansson

Elisa Johansson
info@intonaattorit.fi