INTONAATTORIT oy:n puheterapiahinnasto itsemaksaville asiakkaille


Puheterapiahinnat sisältävät terapian valmistelun, materiaalin, Intonaattorit oy:n terapiavälineistön sekä ilmoitetun terapia-ajan. 

Suosittelemme, että tulet kokeilemaan olemmeko sinulle oikea palveluntarjoaja. Päätyessäsi hankkimaan meiltä tämän jälkeen vähintään 5 x  jakson, hyvitämme kokeilukerran sinulle täysimääräisenä. 

Puheterapiapalvelut toteuttaa aina aikuisneurologinen puheterapeutti Elisa Johansson. Johanssonilla yli 10 vuoden kokemus. Erityisosaamisina afasia, aivovammat, aikuisten aac (esim. katseohjaus) ja ryhmäpuheterapia.


Yksilöpuheterapia

Yksilöpuheterapia 5xjakso

599 eur

Sisältää 5x a`60 min. yksilötapaamisia joko etänä tai vastaanotolla. Jaksosta tehdään kirjallinen loppupalaute. Jakson voit maksaa sinulle sopivissa erissä.

Yksilöpuheterapia 10xjakso

999 eur

Sisältää 10xa`60min. yksilötapaamisia joko etänä tai vastaanotolla. Jaksosta tehdään kirjallinen loppupalaute. Jakson voit maksaa sinulle sopivissa erissä.

Kokeilukerta, etänä

74 eur

Hyvitämme kokeilukerran sinulle takaisin hankkiessasi vähintään 5x jakson.

Kokeilukerta, vastaanotto / a’60min

144 eur

Hyvitämme kokeilukerran sinulle takaisin hankkiessasi vähintään 5x jakson.


Ryhmäpuheterapia

Ryhmäpuheterapia, kokeilukerta/ a’60min. , vastaanotto/etä

44 eur + alv 24%

Hyvitämme kokeilukerran sinulle takaisin hankkiessasi vähintään 5x jakson.

Ryhmäpuheterapia 5xjakso

299 eur + alv 24%

Sisältää 5 x a`60 minuutin ryhmätapaamisia vastaanotolla tai etänä osallistuen. Jaksosta saat myös kirjallisen loppupalautteen. Jakson voit maksaa sinulle sopivissa erissä. Huom! Vielä tällä hetkellä ryhmähintoihin itsemaksaville lisätään alv.24%, jos sinulla ei ole ryhmäpuheterapiaan lääkärin lähetettä. 

Ryhmäpuheterapia 10xjakso

499 eur + alv 24%

Sisältää 10 x a`60 minuutin ryhmätapaamisia vastaanotolla tai etänä osallistuen. Hankkiessasi 10x jakson kuuluu siihen myös 1x a`60 minuutin yksilötapaaminen. Jaksosta saat myös kirjallisen loppupalautteen. Jakson voit maksaa sinulle sopivissa erissä. Huom! Vielä tällä hetkellä ryhmähintoihin itsemaksaville lisätään alv.24%, jos sinulla ei ole ryhmäpuheterapiaan lääkärin lähetettä.


Erikoispuheterapia

Erikoisterapioissa hinta määritellään aina yksilökohtaisesti. 

Esimerkkejä erikoispuheterapiapalveluistamme:

  • Katseohjausterapia
  • Syömisterapia
  • AAC puheterapia 

Intonaattorit haluaa kannustaa sinua hankkimaan itse itsellesi kuntoutusta silloin, kun tarve on. Yksilö terapiahinnat ovat arvolisäverottomia (alv. 0 %). Ryhmä terapiahinnat ovat arvolisäverottomia, jos asiakkaalla on ryhmäpuheterapiaan lähete tai/ja maksusitoumus. Muutoin ryhmähintaan lisätään arvolisävero 24%. 

Huom! Hinnat ovat voimassa vain itsemaksaville asiakkaille, sopimuskumppaneiden kanssa hinnasto erikseen sovittu. Intonaattorit oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin oman harkinnan mukaan.