INTONAATTORIT Oy

Hinnasto

INTONAATTORIT oy:n puheterapiahinnasto itsemaksaville asiakkaille

Puheterapiahinnat sisältävät terapian valmistelun, materiaalin, Intonaattorit oy:n terapiavälineistön sekä ilmoitetun terapia-ajan. 

Suosittelemme, että tulet kokeilemaan olemmeko sinulle oikea palveluntarjoaja. Päätyessäsi hankkimaan meiltä tämän jälkeen vähintään 5 x  jakson, hyvitämme kokeilukerran sinulle täysimääräisenä. 

Puheterapiapalvelut toteuttaa aina aikuisneurologinen puheterapeutti Elisa Johansson. Johanssonilla yli 10 vuoden kokemus. Erityisosaamisina afasia, aivovammat, aikuisten aac (esim. katseohjaus) ja ryhmäpuheterapia. 

YKSILÖPUHETERAPIA

 • Yksilöpuheterapia 5xjakso 599 eur

  Sisältää 5x a`60 min. yksilötapaamisia joko etänä tai vastaanotolla. Jaksosta tehdään kirjallinen loppupalaute. Jakson voit maksaa sinulle sopivissa erissä.

 • Yksilöpuheterapia 10xjakso 999 eur

  Sisältää 10xa`60min. yksilötapaamisia joko etänä tai vastaanotolla. Jaksosta tehdään kirjallinen loppupalaute. Jakson voit maksaa sinulle sopivissa erissä.

 • Kokeilukerta, etänä 74 eur

  Hyvitämme kokeilukerran sinulle takaisin hankkiessasi vähintään 5x jakson.

 • Kokeilukerta, vastaanotto / a'60min. 114 eur

  Hyvitämme kokeilukerran sinulle takaisin hankkiessasi vähintään 5x jakson.

RYHMÄPUHETERAPIA

 
 • Ryhmäpuheterapia, kokeilukerta/ a'60min. , vastaanotto/etä 44 € (+alv. 24%)

  Hyvitämme kokeilukerran sinulle takaisin hankkiessasi vähintään 5x jakson.

 • Ryhmäpuheterapia 5xjakso 299 € (+alv. 24%)

  Sisältää 5 x a`60 minuutin ryhmätapaamisia vastaanotolla tai etänä osallistuen. Jaksosta saat myös kirjallisen loppupalautteen. Jakson voit maksaa sinulle sopivissa erissä. Huom! Vielä tällä hetkellä ryhmähintoihin itsemaksaville lisätään alv.24%, jos sinulla ei ole ryhmäpuheterapiaan lääkärin lähetettä. 

 • Ryhmäpuheterapia 10xjakso 499 € (+alv. 24%)

  Sisältää 10 x a`60 minuutin ryhmätapaamisia vastaanotolla tai etänä osallistuen. Hankkiessasi 10x jakson kuuluu siihen myös 1x a`60 minuutin yksilötapaaminen. Jaksosta saat myös kirjallisen loppupalautteen. Jakson voit maksaa sinulle sopivissa erissä. Huom! Vielä tällä hetkellä ryhmähintoihin itsemaksaville lisätään alv.24%, jos sinulla ei ole ryhmäpuheterapiaan lääkärin lähetettä. 

ERIKOISPUHETERAPIA

Erikoisterapioissa hinta määritellään aina yksilökohtaisesti. 

Esimerkkejä erikoispuheterapiapalveluistamme:

 • Katseohjausterapia
 • Syömisterapia
 • AAC puheterapia 

Intonaattorit haluaa kannustaa sinua hankkimaan itse itsellesi kuntoutusta silloin, kun tarve on. Yksilö terapiahinnat ovat arvolisäverottomia (alv. 0 %). Ryhmä terapiahinnat ovat arvolisäverottomia, jos asiakkaalla on ryhmäpuheterapiaan lähete tai/ja maksusitoumus. Muutoin ryhmähintaan lisätään arvolisävero 24%. 

Huom! Hinnat ovat voimassa vain itsemaksaville asiakkaille, sopimuskumppaneiden kanssa hinnasto erikseen sovittu. Intonaattorit oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin oman harkinnan mukaan.