Elisa Johansson

Etäpuheterapia yllättää tehokkuudella ja vinkit siirtyvät usein sujuvasti arkeen

Aikuisten etäpuheterapia tuo tehokkaan kuntoutuksen sinne missä olet

Tarvitset vain nettiyhteyden ja laitteen, joka on liitetty nettiin sekä kameran ja mikrofonin. Puheterapian aloittaminen ja terapiaan saapuminen on siis helpompaa ja sujuvampaa kuin koskaan.

Intonaattorit haluaa korostaa puheterapeutin erikoisosaamisen merkitystä kuntoutuksen sujuvalle etenemiselle sekä juuri sinulle oikein kohdennetulle sisällölle. Intonaattoreilla on kokemusta hyvin laaja-alaisesti ja moninaisesti erityyppisten puheterapioiden toteutuksesta etänä.

Intonaattorien etäpuheterapialla saat siis haasteisiisi ja oireistoosi erikoistuneen aikuispuheterapeutin palvelut mihin tahansa. Etäterapia mahdollistaa myös ulkosuomalaisille laadukkaan ja tehokkaan puheterapian omalla äidinkielellä.

Intonaattorien osallistava yksilömuotoinen etäpuheterapia

Yksilömuotoinen etänä tapahtuva puheterapia soveltuu erityisesti aikuisneurologisille puheterapia-asiakkaille, joilla ei omalla kotipaikkakunnalla ole saatavilla tarvittavia puheterapiapalveluita.

Intonaattoreilla on kokemusta hyvin laaja-alaisesti ja moninaisesti erityyppisen puheterapian toteutuksesta etänä, joten parhaiten pääset alkuun varaamalla ilmaisen ensikäynnin tai laittamalla meille viestiä.

Erityisesti henkilölle, jolla on afasiaoireisto tai vuorovaikutukseen, kommunikaatioon tai kielellisiin taitoihin vaikuttava aivovamman jälkitila, soveltuu etäpuheterapia erinomaisesti – näin henkilön ei tarvitse kuormittua terapiamatkasta tai vieraasta ympäristöstä, vaan terapia voidaan toteuttaa oman kodin rauhassa. Katso esimerkkejä jo käynnissä olevista etäpuheterapioista täältä.

Intonaattorien osallistava etäpuheterapiaryhmä

INTONAATTORIT haluaa tuottaa etäpuheterapiaa erityisesti ryhmämuotoisena, koska ympäri Suomea ei ole tarjolla aikuisten puheterapiaryhmiä tai kulkemisen haasteiden vuoksi henkilö ei pääse osallistumaan ryhmään.

Ryhmät muodostetaan pääasiassa tavoitteiden ja harjoittelukeinojen perusteella, ja ryhmään voi tulla milloin vain.

Ryhmässä toteutuvat samat tehoelementit kuin kasvokkain tapaavissa ryhmissämme. Voit lukea lisää Intonaattorien ryhmistä täältä.

INTONAATTORIT kulkee edelläkävijöiden joukossa Suomessa toteutettavassa etäpuheterapiassa aikuisasiakkailla

INTONAATTORIT ovat poikkeusvuoden aikana käytännön kautta kokeneet etäkuntoutuksen toimivuuden. Etäkuntoutus mahdollistaa puheterapian intensiivisyyden ja läheisten mukaanoton läsnäolokuntoutusta vahvemmin, mikä myös osaltaan nopeuttaa paluuta uuteen arkeen entistä vahvempana.

Kannustamme sinua myös itse lisäämään ja tehostamaan omaa kuntoutumistasi, ja olemme hinnoitelleet palvelut niin, että voisit itsekustantaen hankkia itsellesi etä- tai ryhmäpuheterapiaa. Lisätietoja saat varaamalla ilmaisen ensikäynnin tai olemalla yhteydessä sähköpostitse info@intonaattorit.fi.