Hyvin sanottu - keskustelufestivaali

Hyvin sanottu -hankkeeseen Intonaattorit Oy tutustui keväällä 2021. Hanke on Ylen ja Erätaukosäätiön luotsaama 5-vuotinen yhteisprojekti, jolla halutaan vahvistaa suomalaisen keskustelukuttuurin parhaita puolia. Kommunikaatio ja keskustelun sujuvuus ovat keskeisiä asioita niin aikuisten puheterapiassa kuin SCA™ :ssa, ja tästä Johanssonilla lähti ajatus pystyisikö yleistä keskustelutapaa vahvistamalla kohentaa myös yhdenvertaisuutta keskusteluissa. 

”Erätaukokeskustelussa on paljon samoja tukikeinoja ja samaa asennoitumista kuin SCA™ keskustelussa. Mutta siinä, missä erätauko huomioi erilaiset keskustelijat ,SCA™ antaa tekniikoita erilaisten henkilöiden yhteiseen keskusteluun.”, Elisa

Intonaattorit Oy on ollut Hyvin sanottu -hankkeessa kumppanina syksystä 2021. Olemme hankkeen osana järjestäneet esteettömiä ja saavutettavia erätaukokeskusteluja monessa yhteydessä. Mm. Apuvälinemessuilla 2022 sekä Hyvin sanottu Keskustelufestareilla 2022. Myös kehittäjäkumppanuus projektissa käytetään dialogi-keskustelua. 

Keväästä 2023 Intonaattorit Oy liittyi myös Kansallisten Dialogien vakiojärjestäjien joukkoon.

Blogi kirjoituksia erätauosta ja hankkeesta

Kuuntele “Työelämä tänään” -esteetön erätaukoeskustelu