Apuvälinemessut, Tampere

Ladataan Tapahtumat

09.11 11.11

Intonaattorit Oy on ensimmäistä kertaa mukana näytteilleasettajana. Tule keskustelemaan kanssamme aikuisten puheterapiasta sekä monimuotoisista koulutuksistamme. Palveluistamme löytyy oman osaamisen ja ymmärryksen vahvistamiskeinoja niin asiakkaille, heidän läheisilleen kuin sota-ammattilaisille, erityisesti kuntoutusalan ammattilaisille. Ohjaamme myös messukävijöitä keskustelun tukemiseen perinteisen kynän ja paperin kanssa.

Intonaattorit Oy:n löydät apuvälinemessuilla yhteiseltä ständiltä Kommunikaatio Ilo Oy:n kanssa.

Olemme yhteistyönä pilotoimassa sote-alalle aivan uudentyyppistä koulutusmallia, jossa huomioidaan niin esimies-, työntekijä -kuin asiakasnäkökulma. Pilotoimassamme koulutuksessa tuodaan esiin toimipaikan palvelujen kommunikaatioon liittyviä, piilossa olevia mahdollisuuksia. Koulutuksen tavoitteena on paitsi ymmärryksen vahvistaminen miten omaa osaamista voi hyödyntää työssä, myös kommunikaation tukikeinojen ja apuvälineiden käyttötapojen ja hyötyjen maksimointi. Jos kiinnostuit pilotista ja mietit voisiko teillä olla hyötyä tämänlaisesta koulutuksesta, ole yhteydessä!

Pilottikumppanina pääset kokeilemaan ensimmäisenä uutta, saat vaikuttavan koulutuskokonaisuuden edullisesti ja saat kouluttajiksi 2 ammattilaista 1 hintaan. Kaikki pilottikumppanit mainitaan myös viestinnässämme mm. apuvälinemessuilla.

Tarkennamme kohtaamispisteemme ohjelmaa myöhemmin.

Dialogi kommunikaation apuvälineistä ohjelmalavalla 9.11 klo 13

Intonaattorit Oy järjestää apuvälinemessuilla myös ohjelmalavalla dialogi keskustelun kommunikaation apuvälineistä. Tule kuuntelemaan ja jakamaan ajatuksia! Dialogin alkuosa käydään puhevammaisten viikolla, mutta dialogit toimivat myös itsenäisinä keskusteluina.