Miten katseohjausta käytetään? -peruskurssi katseohjauksen käyttöön

Kurssin tila
Ei ilmoittaunut
Hinta
54,56 €
Ilmoittautuminen
Katseohjauksen perusteet kurssi kokosi vinkit, miten katseohjausta käytetään.

Katseohjauksen perusteet -kurssi

Intonaattorit Oy on Suomen ainoita aikuisille katseohjauspuheterapiaa tarjoavia palveluntuottajia. Puheterapeutti Elisa Johansson on toteuttanut katseohjauspuheterapioita vuodesta 2017. Hän on kouluttautunut moninaisesti kommunikaation apuvälineisiin niin Suomessa kuin Norjassa, ja saanut koulutusta suoraan laitteistoja ja sovelluksia tekeviltä tahoilta mm. Tobii Dynavox, Smartbox ja Eyetech.

Tähän kurssiin olemme koonneet käytön aloitukseen liittyviä perusasioita. Saat tietoa miten katseohjausta käytetään sekä opit katseohjauksen peruskäytön. On erittäin tärkeä lähteä katseohjauksen kanssa heti alusta oikein liikkeelle.

Katseohjaus ei ole yksilösuoritus, vaan sen sujuva ja merkityksellinen käyttö vaatii myös ympäristön osaamista ja huomiointia. Tämä on tärkeä huomioida myös muita kommunikaation apuvälineitä käytettäessä.

Kurssi sopii erittäin hyvin niin katseohjausta itse aloittavalle, hänen lähiympäristön henkilöille kuin henkilöille, jotka työnsä puolesta tapaavat katseohjausta käyttäviä henkilöitä.

Kurssia varten olemme haastatelleet myös katseohjausta käyttäviä henkilöitä sekä heidän läheisiään. Heidän tuomiaan näkökulmia on tuotu mukaan kurssisisältöön.

Mitä pitäisi tietää, kun alkaa käyttämään katseohjausta?

Katseohjauksen käytössä on hyötyä kommunikaation osaamisesta. Näitä vinkkejä voit opiskella Yhdenvertaisen asiakaskeskustelun rakentaminen terveydenhuollon palveluissa -verkkokurssilta.