INTONAATTORIT Oy

Tutustuminen SCA -viitekehykseen & Osallistavaan toimintatapaan -koulutussarja

SCA 1.osa 14.9.2021 / SCA 2.osa 11.10.2021 / OT 3.osa 17.11.2021

Toteutamme säännöllisesti koulutuksia liittyen SCA:han ja OT:hen. Koulutukset toteutetaan tällä hetkellä etänä ja koulutussarjaan kuuluu 3 osaa (yhteensä 6 tuntia). Syksyllä 2021 koulutus toteutuu seuraavasti.

  • SCA 1.osa 14.9.2021 klo 8-10
  • SCA 2.osa 11.10.2021 klo 14-16
  • OT 3.osa 17.11.2021 klo 11-13

1-2 osat liittyvät SCA:han (Supported Conversation for Adults with Aphasia) ja noudattavat Kanadan Afasia Instituutin laatimaa viitekehyksen koulutusohjelmaa. 3 osa on Intonaattorit oy:n itse koostama lisäosa, jossa keskitytään OT:hen. 3 osan koulutukseen liittyy myös keskusteluharjoituksia aidossa tilanteessa henkilön kanssa, jolla on haasteita kommunikaatiossa tai puheessa. Syksyn koulutuksessa 3.osassa mukana Intonaattorien kuntoutuskumppani Raimo Valo, jonka kanssa harjoitukset mietitään myös asiakkaan näkökulmasta toimiviksi. Kuntoutuskumppani mahdollistaa myös sinulle kysymysten esittämisen suoraan kokemusasiantuntijalta. Käytä tilaisuus siis hyväksesi, koska koulutuksissa on harvoin tarjolla aitoja harjoittelutilanteita!

Osat suositellaan käymään järjestyksessä, ja niiden väliin suositellaan jätettävän vähintään kuukauden tauko itsenäisten harjoittelujen toteuttamiseen.

Koko koulutussarjan käytyään henkilö osaa toiminnallaan tukea esteettömän kommunikaation ja osallisuuden mahdollistumista sosiaalisissa tilanteissa ja hän pystyy kohtaamaan rohkeammin ja aktiivisemmin haastavat kommunikaatiotilanteet. Koulutus on suunnattu erityisesti terveydenhuollon ja kuntoutuksen parissa työskenteleville ammattilaisille, mutta osaamisesta on suurta hyötyä myös mm. asiakaspalvelussa työskenteleville.

Järjestämme ajoittain myös yleisiä webinaareja, joissa kerrotaan yleisemmin viitekehyksen ja toimintatavan käytöstä.

Intonaattorien puheterapeutti Elisa Johansson on käynyt täysimittaisen SCA -koulutuksen Kanadassa 2017, jonka jälkeen viitekehyksen suomentamisen sekä laajamittaisen käytön (eri asiakasryhmien kanssa) seurauksena on syntynyt osallistavan toimintatavan -malli. Intonaattorit tekee jatkuvasti, tiivistä yhteistyötä ja käy keskusteluja Kanadan Afasia instituutin kanssa sekä viitekehyksen että toimintamallin käyttöön ja kehittämiseen liittyen. Takaamme tällä, että saat saat tietoon viimeisimmät uudistukset niin SCA:ssa kuin OT:ssakin.

Ilmoittautuminen

Koulutus on avoin kaikille, mutta se on suunnattu etenkin terveydenhuollossa tai kuntoutuksen parissa toimiville ammattihenkilöille sekä päivätoimintaa toteuttaville ryhmien ohjaajille.

Voit ilmoitautua kerralla koko koulutussarjaan tai yhteen osaan kerrallaan.

  • Koulutus, kokonaan (sisältää 3 osaa) 114 eur (sis.alv.24%)
  • Koulutus, osittain (sisältää 2 osaa) 88 eur (sis.alv.24%)
  • Koulutus, yksittäin (sisältää 1 osan) 54 eur (sis.alv.24%)

(Hinnat sisältävät arvolisäveron, alv. 24%)

Maksu maksetaan tilille

Tilin omistaja:RYHMÄPUHETERAPIAPALVELU INTONAATTORIT OY
IBAN (tilinumero):FI96 8146 9710 2576 83
BIC/SWIFT:DABAFIHH

Kirjoita maksun viestiin tapahtuman nimi, pvm sekä sinun yhteystietosi.

Olemme sinuun yhteydessä ennen koulutustusta, joten laita yhteystiedot niin, että tavoitamme sinut.

Voit halutessasi lähettää ilmoittautumisen sähköpostitse elisa@johansson.fi

Toivomme tällöin, että liität viestiin kuitin maksusta.