SCA™ -koulutuskokonaisuus

Intonaattorit Oy isännöi SCA™ ONLINE koulutuskokonaisuuden enintään 18 terveydenhuollon ammattihenkilölle

SCA Core Training : 18 terveydenhuollon ammattihenkilöä ( joista 10 puheterapeuttia)

Train the Trainer : 10 puheterapeuttia

Supported Conversation for Adults with Aphasia ( SCA™ ) on Kanadan Afasia instituutin kehittämä vahvan kommunikaation tekniikka. Koulutus toteutuu etänä (zoom -alustalla) huhti-toukokuussa 2022 (ks. osiokohtaiset tarkat ajat alla). Koulutuskieli on englanti (kysymyksiä ja kommentteja voi esittää tarvittaessa myös suomeksi). (Lue Afasia instituutista lisää alta tai täältä.)

Koulutus antaa sinulle tietoa ja valmiuksia

 • miten pystytte asiakkaan kanssa ylittämään afasian (tai muun syyn) luomat kommunikaation haasteet
 • miten mahdollistat kommunikaation saavutettavuuden palveluihisi
 • miten voit tukea asiakkaita heidän osallisuudessaan omaan arkeen

Koulutus toteutetaan etänä, ja koulutuspäivät on jaettu tämän vuoksi 3 tunnin koulutuspäiviin. Kouluttajina toimivat 2-3 SCA™:n asiantuntijakouluttajaa Kanadan Afasia instituutista (kouluttajien määrä riippuu lopullisesta osallistujamäärästä). Koulutus on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille.

Koulutuksella lisätään kommunikaation sujuvaa saavutettavuutta ja palveluiden tavoitettavuutta terveydenhuollossa.

SCA™ Core Training on avoin kaikille terveydenhuollon ammattilaisille

 • 25.4.2022 klo 14.00-17.00 (7-10amET)
 • 26.4.2022 klo 14.00-17.00 (7-10amET)
 • 28.4.2022 klo 14.00-17.00 (7-10amET)
 • 29.4.2022 klo 14.00-17.00 (7-10amET)

SCA™ Core Training käsittää yhteensä 4 etänä toteutuvaa koulutustapahtumaa, joihin kaikkiin osallistuminen välttämätöntä koulutuksen suorittamiseksi. Koulutus on avoin kaikille terveydenhuollon ammattilaisille, joten nyt hoitajilla, lääkäreillä, terapeuteilla sekä muilla terveydenhuollon ammattihenkilöillä on ensimmäistä kertaa mahdollisuus osallistua Suomessa SCA™ koulutukseen. SCA™ Core Training on puheterapeuteille pääsyvaatimus Train the Trainer koulutukseen, jonka vuoksi 10 paikkaa varataan ensisijaisesti koko koulutussarjan käyville puheterapeuteille. Lue lisää koulutusten sisällöistä alta.

Train the Trainer on tarkoitettu SCA™ Core Training:in käyneille puheterapeuteille

 • 2.5.2022 klo 14.00-17.00 (7-10amET)
 • 3.5.2022 klo 14.00-17.00 (7-10amET)

Train the Trainer käsittää yhteensä 2 etänä toteutuvaa koulutustapahtumaa, joihin kumpaankin osallistuminen on välttämätöntä koulutuksen suorittamiseksi. Koulutus on tarkoitettu vain puheterapeuteille, jotka ovat käyneet SCA™ Core Training koulutuksen. Koulutus antaa tietoa ja taitoa ohjata terveydenhuollon ammattilaisia käyttämään SCA™ :ta sekä kehyksen tämän opettamiseen. Lue lisää koulutusten sisällöstä alta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Paikkoja koulutukseen on rajoitetusti, joten toimi pikaisesti!

SCA™ Core Training koulutukseen otetaan maksimissaan 18 terveydenhuollon ammattilaista, joista 10 paikkaa varataan puheterapeuteille, jotka osallistuvat myös Train the Trainer koulutukseen.

Train the Trainer koulutukseen otetaan maksimissaan 10 puheterapeuttia, jotka osallistuvat myös SCA™ Core Training:iin (tai jotka ovat Afasia instituutilta saaneet todistuksen koulutuksen aiemmasta suorituksesta).

 • SCA™ Core Training terveydenhuollon ammattilaisille, 840 eur (sisältää alv. 24%)
 • SCA™ Core Training + Train the Trainer puheterapeuteille, 1400 eur (sisältää alv. 24%)
 • Train the Trainer puheterapeuteille, 560 eur (sisältää alv. 24%)

Sitovat ilmoittautumiset 21.3.2022 mennessä sähköpostilla info@intonaattorit.fi

Osallistumismaksu maksetaan oheisella laskulla yhdessä osassa, ja sen on oltava maksettuna viimeistään 25.3.2022.

Peruutusehdot

Ilmoittautuessaan osallistuja sitoutuu maksamaan koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan koulutuksen järjestäjälle. Ilmoittautuneen peruuttaessa osallistumisensa 21.3.2022 mennessä palautetaan osallistumismaksusta 80% tai jos maksua ei ole vielä tehty voi järjestäjä laskuttaa 20% koulutuksen kokonaishinnasta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistujalla ei ole oikeutta palautuksiin. Intonaattorit Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

SCA Core toteutuu osallistujamäärän ollessa vähintään 12. Train the Trainer toteutuu osallistujamäärän ollessa 10. Jos koulutus peruuntuu järjestäjän toimesta palauttaa Intonaattorit Oy osallistumismaksun takaisin 100%.

Jos Afasia instituutti ei pysty teknisistä ongelmista johtuen pitämään koulutusta, siirretään ajankohtaa. Tässä tapauksessa osallistuja ei ole oikeutettu palautuksiin. Jos enintään 4 osallistujaa ei pysty osallistumaan teknisistä ongelmista johtuen, koulutusta jatketaan ja kyseinen osallistuja saa oikeuden osallistua saman sisältöiseen Afasia instituutin koulutukseen, joka järjestetään 9am-4pmET välillä. Jos yli 4 osallistujaa ei pysty teknisistä ongelmista johtuen osallistumaan koulutuspäivä keskeytetään ja sovitaan uusi ajankohta koulutukselle. Myöskään näistä osallistujalla ei ole oikeutta palautuksiin.

Lue lisää koulutuksen sisällöstä alta.

Lue lisää Afasia Instituutista alta.