INTONAATTORIT Oy

Aikuisten AAC -koulutus

Tiistai 14.12.2021 klo 9-11

Puhetta tukevien ja korvaavien keinojen käyttöä aikuisten kanssa ei kouluteta juuri missään muualla. Intonaattorit haluaa kuitenkin vahvistaa juuri aikuisten kanssa toimivien henkilöiden AAC osaamista, ja siksi olemme koonneet monipuolisesta osaamisestamme sinulle 2 tunnin koulutuspaketin.

Koulutuksessa käydään monipuolisesti läpi erilaisia AAC -keinoja, mutta eniten keskitytään osallistavaa toimintatapaa tukeviin keinoihin. Koulutus antaa sinulle myös tietoa, mistä/miten voit hankkia lisätietoja ja kehittää omaa osaamistasi.

  • Osallistavan toimintatavan puhetta ja kommunikaatiota vahvistavat keinot: mm.tukikirjoitus ja varmistus -malli
  • Kosketuskäyttöiset kommunikaatiolaitteet sekä aikuisilla yleisimmin käytössä olevat kommunikaatiosovellukset
  • Katseohjauksen käyttö kommunikaatiokeinona
  • AAC:n käyttö ja toimintatavat aikuisasiakkailla

Intonaattoreiden puheterapeutti Elisa Johansson on käyttänyt vuodesta 2016 alkaen AAC -laitteita ja 2017 vuodesta SCA:n tukikeinoja. Elisa on yhteistyössä tehdyn katseohjaus -pilotin jälkeen kehittänyt katseohjauspuheterapiaa eteenpäin itse. Koulutuksemme antaa sinulle siis varmasti paljon tietoa ja taitoa.

Erityisesti haluamme välittää sinulle keinoja ja toimintatapoja aikuisasiakkaiden osallistavaan kohtaamiseen sekä esteettömän kommunikaation mahdollistumiseen heidän arjessa.

Ilmoittautuminen

Aikuisten AAC -koulutus on avoin kaikille, mutta se on suunnattu etenkin aikuisten kanssa terveydenhuollossa tai kuntoutuksen parissa toimiville ammattihenkilöille sekä päivätoimintaa toteuttaville ryhmien ohjaajille.

Koulutus kestää 2t ja maksaa 49 eur (sis. alv. 24%)

Maksu maksetaan tilille

Kirjoita maksun viestiin tapahtuman nimi, pvm sekä sinun yhteystietosi.

Voit halutessasi lähettää ilmoittautumisen sähköpostitse elisa@johansson.fi

Toivomme tällöin, että liität viestiin kuitin maksusta.