Koulutus ja kehitys

Tulevat tapahtumat:

Marraskuun webinaari: Etäkuntoutus

Maanantaina 1.11 klo 15-16, toteutuu etänä Marraskuun webinaarissa tutustumme etäkuntoutukseen niin etujen kuin haittojenkin näkökulmasta. Keskustelussa nostamme esille Covid-19 -pandemian tuoman muutoksen etäkuntoutukseen. Keskitymme erityisesti

Tutustu tapahtumaan »

Aikuisten AAC -koulutus

Tiistai 14.12.2021 klo 9-11, toteutus etänä Zoom -alustalla Puhetta tukevien ja korvaavien keinojen käyttöä aikuisten kanssa ei kouluteta juuri missään muualla. Intonaattorit haluaa kuitenkin vahvistaa

Tutustu tapahtumaan »

INTONAATTORIT tarjoaa esteettömän kommunikaation ja osallistavan toimintatavan koulutuksia sujuvasti ja moninaisesti sekä räätälöitynä erityisesti kuntoutuksen ja terveydenhuollon ammattilaisille.

Palvelumme on tarkoitettu sujuvoittamaan toimintaa ja vahvistamaan keskusteluja tilanteissa, joissa kommunikaation ja vuorovaikutuksen haasteet hidastavat tai haittaavat toimimista.

Otetaan yhdessä vastuu haasteista ja pidetään huolta oman osaamisemme vahvistamisesta ja kehittämisestä tilanteissa sujuvasti toimimiseksi. Kun estettömyys ja osallisuus toteutuvat kaikkien toimijoiden kaikessa toiminnassa, eivät haasteet rajoita toimimista kenelläkään. INTONAATTORIT pitää erityisen tärkeänä koulutusten ja asiantuntijapuheenvuorojen kohdistamisen erityisesti puheterapia-asiakkaiden lähipiirille sekä terveydenhuollon henkilöille.

Sujuvasti saatavilla olevasta ja monimuotoisesta tarjonnastamme löytyy jokaiselle sopiva.

Intonaattoreilla voit vahvistaa omaa osaamistasi:

  • etänä tai kasvokkain järjestetyissä webinaareissa tai koulutuksissa
  • itsenäisesti vinkkimateriaaleihimme tutustuen
  • yhdessä puheterapeutin kanssa räätälöidyssä koulutuksessa

Pääset tutustumaan lisää koulutus- ja asiantuntijapalveluihimme allaolevasta valikosta klikkaamalla niitä.