INTONAATTORIT Oy

Intonaattorit Akatemia

  • Intonaattorit Akatemia tarjoaa asiantuntevaa ja moninäkökulmaista lähestymistapaa sinun osaamisesi vahvistamiseen.
  • Olemme erityisasiantuntijoita kommunikatiivisen saavutettavuuden ja esteettömän kommunikaation mahdollistumisen asioissa eli suomeksi sanottuna osaamme tuoda esille kohtaamisia ja sosiaalisia tilanteita vahvistavia mahdollisuuksia.
  • Olemme kaikki erilaisia oppijoita, ja tarvitsemme tueksemme eri asioita. Sen vuoksi jaomme Intonaattorit Akatemian  3 pääkategoriaan.

Intonaattorit Akatemian koulutusmahdollisuudet

Itsenäiset VERKKOKOULUTUKSET

Mahdollistavat osaamisesi vahvistamisen juuri silloin ja sellaisissa osissa kuin haluat. (Materiaali on käytössäsi 60 päivää. )

Koulutuksiimme liittyy konkreettista materiaalin tekoa ja itsenäisiä harjoituksia. 

Lisäämme jatkuvasti uusia koulutuksia. Pidämme myös huolen, että koulutuksemme sisältävät viimeisintä tietoa.

Koulutukset ETÄNÄ & PAIKAN PÄÄLLÄ

Mahdollistavat sinulle asiantunteviin koulutuksiin osallistumisen missä päin maailmaa oletkin.

Koulutustoimintamme on ainutlaatuista terveydenhuollon saralla, koska sekä ammattilaisen että asiakkaan näkökulmia tuodaan esille. 

Lisäämme jatkuvasti uusia koulutuksia. Pidämme myös huolen, että koulutuksemme sisältävät viimeisintä tietoa.

Enemmän irti kohtaamisista koutsaus-palvelu

Räätälöidyt koutsaus-palvelumme lähtevät liikkeelle etänä tehtävällä kohtaamisen saavutettavuus -kartoituksella. 

Koutsaus- palvelu on jaettu selkeään tietopakettiin sekä runsaaseen fasilitoituun käytännönharjoitteluun.

Koutsaus-palvelu on suunnattu juuri teidän toimintaanne, asiakasryhmiinne sekä käytössänne oleviin tiloihin ja välineisiin.

Toteutamme lisäksi mielellämme koulutuksia tai asiantuntijapuheenvuoroja räätälöidysti työpaikan, työporukan tai vaikka kuntoutujan lähipiirin tarpeisiin.

Kysy lisää info@intonaattorit.fi

Intonaattorit Akatemia - Räätälöityä koulutuspalvelua

Intonaattorit kysyvät sinulta, miten juuri sinä saisit eniten hyötyä koulutuksistamme. Voit varata ilmaisen kohtaamisajan, jolla voimme keskustella miten saamme koulutuksestamme tehtyä juuri teille suunnatun kokonaisuuden.

Koulutus- ja asiantuntijapalvelujemme taustalla on halu levittää tietoa ja vahvistaa ammattilaisten osaamista ympäri Suomea. Intonaattorit Oy:n toiminta perustuu täysin Kanadan Afasia instituutin kehittämään SCA™ -viitekehykseen. Puheterapeutti Elisa Johansson kävi viikon pituisen SCA™ koulutuksen syksyllä 2017, ja on ollut tämän jälkeen apukouluttajana SCA™ -koulutuksissa paikanpäällä 2018 sekä etänä 2022. Tämän lisäksi hän on itsenäisesti kokeillen soveltanut SCA™-viitekehystä mm. katseohjauksen käytössä, aivovamman saaneiden henkilöiden arvioinnissa ja kuntoutuksessa sekä kehitysvammaisten henkilöiden arvioinnissa ja kuntoutuksessa.

Koulutukset ovat suunnattu vahvasti tukemaan terveydenhuollon ammattilaisia heidän työssään. Mutta näemme suurta hyötyä asiakaspalvelualoilla toimivien henkilöiden esteettömän kommunikaation osaamisen vahvistamisesta, jolla saatte palvelunne myös kommunikatiivisesti saavutettavaksi kaikille asiakkaillenne.

Katso koulutustarjontamme tai ota meihin yhteyttä omalla koulutusidealla!

Intonaattorit Akatemia kouluttaa kaikkialle Suomeen *etänä *paikanpäällä *verkossa